Een fris aanzicht

Boeidelen reinigen

Boeidelen zijn meestal gemaakt van houtwerk of trespa (kunststof). Wanneer er alg, mos, neerslag en zand op de boeidelen komt zorgt dit voor lichte aanslag.

Inspectie op locatie

Reserveer een inspectie

Voor een inspectie bereken wij de voorrijkosten vanaf de vestigingsplaats volgens onderstaande tabel.

0-25 kmgratis 
25-50 km

€ 25

50+ km

€ 50

Indien u akkoord gaat met de offerte komen deze voorrijkosten te vervallen.

Boeidelen laten reinigen

Professioneel en goed

Wat zijn boeidelen?

 

Boeidelen zijn meestal gemaakt van houtwerk of trespa (kunststof). Als er algen, mossen, neerslag of zand op de boeidelen komt zorgt dit voor lichte aanslag.

 

Wanneer uw boeidelen dan niet worden gereinigd en uw boeidelen in aanraking komen met ander vuil kan dit nare gevolgen hebben. De verflaag kan loslaten waardoor er houtrot ontstaat. Door het laten reinigen van uw boeidelen zorgt u ervoor dat uw boeidelen een langere levensduur krijgen.

 

Zo krijgt uw huis of bedrijfspand gelijk weer een frisse blik!

Verantwoord laten reinigen

Uw boeidelen veilig en verantwoordelijk laten reinigen 

Wij brengen eerst een laag milieuvriendelijke en zachte reinigingsmiddel aan op de boeidelen om het vuil los te weken.

Daarna spoelen we de boeidelen af met water en vegen ze goed na. Daarna zullen wij de boeidelen reinigen met ons professionelen telescoop-borstel. Verder spoelen wij ze daarna direct af met water.

Over ons

DELCO CLEANING

DELCO CLEANING is een eenmanszaak uit Valkenburg. Aan het roer sta ik, Delano Corstanje. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in dezelfde branche, maar dan in loondienst, vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen.

Ik heb mijn naam hoog te houden! Daarom kan u een excellente service en blinkende schoon resultaat verwachten. Ik vertrek niet voordat u 100% tevreden bent.