Gevel impregneren

We impregneren gevels dagelijks. We zorgen ervoor dat uw gevel water afstoot in plaats van absorbeert. Voordat we aan de slag gaan, komen we eerst bij u langs voor een vrijblijvende inspectie.

Gevels impregneren als geen ander.

Wilt u de gevel van uw woning of bedrijfspand laten impregneren? Gevelimpregnatie is voor ons dagelijkse kost. We durven met vertrouwen te zeggen dat we elke gevel grondig kunnen beschermen, op een verantwoorde manier. Met veel enthousiasme staan we klaar om ook bij u langs te komen.

 

Hier zijn een aantal redenen waarom onze klanten kiezen voor het impregneren van hun gevel door ons.

DelCo cleaning heeft hoge beoordelingen binnen Google


5,0 ★★★★★

Reserveer nu een inspectie aan huis.

Vul het formulier in

Voor een inspectie bereken wij de voorrijkosten vanaf de vestigingsplaats volgens onderstaande tabel.

0-25 kmgratis 
25-50 km

€ 25

50+ km

€ 50

Indien u akkoord gaat met de offerte komen deze voorrijkosten te vervallen.

Bekijk het resultaat zelf

Laat uw huis weer stralen

Bij Delco cleaning weet u altijd exact waar u aan toe bent. Zeker als u eerst een inspectie inboekt. Wij inspecteren uw huis en probleem grondig. Vervolgens geven we een uitleg en maken direct een inschatting/offerte van de kosten voor reiniging. Transparant en eerlijk! 

vieze gevel244544395_130238242690524_947944553752553308_n

Waarom uw gevel impregneren?

Gevelimpregnatie is cruciaal voor het behoud van uw woning of bedrijfspand. Het aanbrengen van een beschermende laag stoot vocht af en beschermt tegen schade door weersinvloeden. Door vochtindringing te voorkomen, verlengt u de levensduur van de gevelmaterialen en voorkomt u kostbare reparaties. Bovendien behoudt een geïmpregneerde gevel langer zijn oorspronkelijke uitstraling, wat de waarde van uw pand kan verhogen. Investeer in gevelimpregnatie voor duurzame bescherming en een aantrekkelijke uitstraling op lange termijn.

Hoe impregneren wij uw gevel?

Onze gevelimpregnering is gebaseerd op een milieuvriendelijke olieformule, effectief en duurzaam. Ons ervaren team past deze precies toe, gelijkmatig over uw gevel. Deze milieuvriendelijke olie dringt diep door, creëert een beschermende barrière tegen vocht en vuil, terwijl het de esthetiek behoudt. Met onze bewezen aanpak kunt u met vertrouwen op lange termijn genieten van een beschermde en mooie gevel, zonder het milieu te schaden. Bovendien bieden wij een garantie van 8 jaar voor extra gemoedsrust.

IMG20211102093757-min (1)IMG20210825112805-min (1)

Gevel laten impregneren?

Na het reinigen van uw gevel kan uw gevel ook geïmpregneerd worden. Dit zorgt ervoor dat vocht en vuil van de gevel en voegen (blijvend) worden afgestoten waardoor het geheel langer schoon blijft en minder vaak aan onderhoud toe is. Wij impregneren de gevel met een lage druk.

 

Wij adviseren praktisch altijd om uw gevel ook direct te laten impregneren. Dat scheelt weer kosten op de lange termijn.

Over ons

DELCO CLEANING

DELCO CLEANING is een eenmanszaak uit Valkenburg. Aan het roer sta ik, Delano Corstanje. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in dezelfde branche, maar dan in loondienst, vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen.

Ik heb mijn naam hoog te houden! Daarom kan u een excellente service en blinkende schoon resultaat verwachten. Ik vertrek niet voordat u 100% tevreden bent.