Een schoon aanzicht

Terras & bestrating reinigen

Uw terras/bestrating of bedrijfsterrein laten reinigen ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft nog een urgente reden. Dat is namelijk meer veiligheid!

Inspectie op locatie

Reserveer een inspectie

Voor een inspectie bereken wij de voorrijkosten vanaf de vestigingsplaats volgens onderstaande tabel.

0-25 kmgratis 
25-50 km

€ 25

50+ km

€ 50

Indien u akkoord gaat met de offerte komen deze voorrijkosten te vervallen.

Terras, bestrating of bedrijfsterrein laten reinigen

Zonder chemische middelen

Uw terras, bestrating of bedrijfsterrein laten reinigen ziet er niet alleen mooi uit maar heeft nog een urgente reden dat is namelijk meer veiligheid! Wij halen het onkruid, mos en vuiligheid uit de voegen van uw tuin.

 

Dat doen wij zonder uw voegen te beschadigen. Wij reinigen uw terras met een stoomcleaner. Uw terras wordt gereinigd met een stoomcleaner, Het water wordt verwarmd naar het benodigd aantal graden om uw bestrating weer te laten stralen.

 

Daardoor hebben wij geen chemische of sterke reinigingsmiddelen nodig, goed voor ons en goed voor het milieu!

 

Als er bij het reinigen zand tussen de bestrating wordt weggespoeld kunnen wij dit uiteraard weer invegen met nieuw zand.

Wanneer laat u het reinigen?

Wanneer uw terras, bestrating of bedrijfsterrein laten schoonmaken? Dit kan het hele jaar door! Ook in het najaar en de winter kunt u door het laten reinigen van uw terras ongelukken voorkomen op een glad ondergrond. Door onkruid of vuiligheden ontstaat er gladheid.

 

Verder zal na het reinigen van uw terras, bestrating of bedrijfsterrein een frisse blik krijgen!

Over ons

DELCO CLEANING

DELCO CLEANING is een eenmanszaak uit Valkenburg. Aan het roer sta ik, Delano Corstanje. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in dezelfde branche, maar dan in loondienst, vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen.

Ik heb mijn naam hoog te houden! Daarom kan u een excellente service en blinkende schoon resultaat verwachten. Ik vertrek niet voordat u 100% tevreden bent.