Gevelreiniging Maastricht

In Maastricht maken we dagelijks gevels schoon. Al het vuil verwijderen we van uw gevel zodat ‘ie weer straalt.

Gevel laten reinigen in Maastricht?

De gevel laten reinigen van uw woning of bedrijfspand in Maastricht en omgeving? Gevelreinigen is voor ons dagelijks werk. We durven wel te concluderen dat we iedere gevel schoon krijgen, op verantwoorde wijzen. Een aantal redenen waarom onze klanten hun gevel laten reinigen door ons.

DelCo cleaning heeft hoge beoordelingen 


5,0 ★★★★★

Reserveer nu een gratis inspectie aan huis in Maastricht

Vul het formulier in

* inspecties zijn geheel gratis en vrijblijvend. Wij rekenen dus ook geen voorrijkosten

Bekijk het resultaat zelf

Laat uw huis weer stralen

Bij Delco cleaning weet u altijd exact waar u aan toe bent. Zeker als u eerst een inspectie inboekt. Wij inspecteren uw huis en probleem grondig. Vervolgens geven we een uitleg en maken direct een inschatting/offerte van de kosten voor reiniging. Transparant en eerlijk! 

vieze gevel244544395_130238242690524_947944553752553308_n

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het reinigen en onderhouden van de gevel van uw woning of bedrijfspand. De gevel wordt gereinigd waarbij mos, algen, stof, zand, klimop en ander vuil worden verwijderd. Hierdoor krijgt uw woning of bedrijfspand een frisse look. 

 

Door uw gevel te reinigen zorgt u er ook voor dat u minder (snel) kosten krijgt voor extra reparaties voor bijvoorbeeld het renoveren van uw gevel. Bovendien zal de waarde van uw woning stijgen, of in ieder geval niet afnemen. Gevelreiniging zou het beste iedere paar jaar moeten gebeuren. Het is een belangrijke vorm van onderhoud. 

Hoe reinigen wij uw gevel?

Aanslag op gevels komt door weeromstandigheden. Het ziet er alleen niet fris uit, maar het kan ook schade opleveren aan het huis. Wij reinigen uw gevel met stoom. Dit is de manier om het milieu zo min mogelijk te belasten. Hoe minder chemische stoffen, hoe beter. De stoomcleaner bereikt temperaturen tot 150 graden.  In combinatie met de hoge druk laat vervuiling, zoals mos, aanslag, klimop en algen) op de gevels direct los.


Een beproefde methode die uitstekend werkt. Dag in, dag uit. 

IMG20211102093757-min (1)IMG20210825112805-min (1)

Gevel laten impregneren?

Na het reinigen van uw gevel kan uw gevel ook geïmpregneerd worden. Dit zorgt ervoor dat vocht en vuil van de gevel en voegen (blijvend) worden afgestoten waardoor het geheel langer schoon blijft en minder vaak aan onderhoud toe is. Wij impregneren de gevel met een lage druk.

 

Wij adviseren praktisch altijd om uw gevel ook direct te laten impregneren. Dat scheelt weer kosten op de lange termijn.

Over ons

DELCO CLEANING

DELCO CLEANING is een eenmanszaak uit Valkenburg. Aan het roer sta ik, Delano Corstanje. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in dezelfde branche, maar dan in loondienst, vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen.

Ik heb mijn naam hoog te houden! Daarom kan u een excellente service en blinkende schoon resultaat verwachten. Ik vertrek niet voordat u 100% tevreden bent.