Voorkom nestelen

Vogelschroten plaatsen

De vogelschroot voorkomt op eenvoudige wijze dat steenmarters of kleine vogels zoals huismussen en spreeuwen onder de dakpannen kunnen komen.

Inspectie op locatie

Reserveer een inspectie

Voor een inspectie bereken wij de voorrijkosten vanaf de vestigingsplaats volgens onderstaande tabel.

0-25 kmgratis 
25-50 km

€ 25

50+ km

€ 50

Indien u akkoord gaat met de offerte komen deze voorrijkosten te vervallen.

Vogelschroten laten plaatsen

Voorkomt nestelen

De vogelschroot voorkomt op eenvoudige wijze dat steenmarters of kleine vogels zoals huismussen en spreeuwen onder de dakpannen kunnen komen. Dit komt uiteraard overal voor, maar vooral in bos/natuur gebieden is dit vaak een probleem.

 

De steenmarter is een prachtig dier, maar kan voor enorm veel overlast zorgen. Deze mooie marterachtige kan veel schade en ellende aanrichten, isolatie materiaal in en om huizen wordt regelmatig door de beestjes stuk gemaakt. Zo creëren ze een doorgang tot een nest- of slaapplaats. Ook kunnen steenmarters voor een extreme stank overlast zorgen.

 

De vogelschroot wordt op de onderste panlat bevestigd.

Over ons

DELCO CLEANING

DELCO CLEANING is een eenmanszaak uit Valkenburg. Aan het roer sta ik, Delano Corstanje. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in dezelfde branche, maar dan in loondienst, vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen.

Ik heb mijn naam hoog te houden! Daarom kan u een excellente service en blinkende schoon resultaat verwachten. Ik vertrek niet voordat u 100% tevreden bent.