Houd takjes en bladeren tegen

Gootdrains plaatsen

Een gootdrain wordt ook wel dakgootbeschermer genoemd en is van kunststof gaas die in de lengterichting is doorgesneden.

Inspectie op locatie

Reserveer een inspectie

Voor een inspectie bereken wij de voorrijkosten vanaf de vestigingsplaats volgens onderstaande tabel.

0-25 kmgratis 
25-50 km

€ 25

50+ km

€ 50

Indien u akkoord gaat met de offerte komen deze voorrijkosten te vervallen.

Gootdrains laten plaatsen

Opstoppingen voorkomen

Waarom een gootdrain in de dakgoot? Er zijn verschillende redenen te benoemen waarom je er voor kunt kiezen om een gootdrain in de dakgoot te plaatsen. De voornaamste reden om een gootdrain te plaatsen, is om bladeren, mos en takken tegen te houden uit uw dakgoot.

 

Vuil in dakgoot voorkomen

Het verwijderen van bladeren, mos en takken in de dakgoot is een intensieve klus. Woon je in een omgeving met veel bomen dan is het verwijderen van bladeren, mos en takken in de dakgoot een klus die je vrijwel jaarlijks moet uitvoeren om verstoppingen te voorkomen.

 

Verstoppingen in de dakgoot kunnen er voor zorgen dat de dakgoot gaat overlopen met lekkages als gevolg. Dit kan veel schade opleveren in en rondom je woning.

 

De gootdrain zorgt er voor dat bladeren, mos en takken niet meer in de goot vallen maar langs de goot naar beneden vallen.

Over ons

DELCO CLEANING

DELCO CLEANING is een eenmanszaak uit Valkenburg. Aan het roer sta ik, Delano Corstanje. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in dezelfde branche, maar dan in loondienst, vond ik het tijd om voor mijzelf te beginnen.

Ik heb mijn naam hoog te houden! Daarom kan u een excellente service en blinkende schoon resultaat verwachten. Ik vertrek niet voordat u 100% tevreden bent.